Referenties

!

P.J. Hoogendam (Hoogendam Advocaten)

In verband met het vertrek van een medewerker hebben wij contact opgenomen met Roland Hols voor het maken van een uniek afscheidsgeschenk. Dit is naar volle tevredenheid gebeurd. Hoewel de opdracht redelijk last-minute was, is alles helemaal naar wens en tijdig afgerond.

Daphne Lugtenborg (Toyota Material Handling)

Het contact met Roland verloopt soepel, vlot en goed. In onze samenwerking staan we altijd open voor ideeën en dat heeft altijd tot positieve resultaten geleid. Van mijn kant geef ik een korte introductie met situatieschets en voor ik het weet heb ik een verrassend leuke strip in handen!

adriaan verboven (3Dcarton )

Roland Hols; Zeer creatief en erg prettig samengewerkt!

Marinus Buijs (sign4sign)

Werk al vanaf 2010 frequent samen met Roland en dit altijd naar volle tevredenheid. De wens kan niet zo groot zijn of Roland weet deze in kwaliteit altijd te overtreffen. Kan hem zeer aanbevelen!

Bart Kragten (PLUS Retail B.V.)

Wij werken altijd zeer fijn samen met Roland. Hij heeft de afgelopen 3 jaar al meerdere tekeningen voor ons gemaakt. Ook in de toekomst zullen wij hem zeer zeker vaker inzetten.

Ton Barten (Truckparkings Rotterdam Exploitatie BV)

Hele plezierige en snelle samenwerking die een verrassend creatief resultaat tot gevolg had waar we erg veel mee hebben kunnen doen.

Bas Both (Grafisch Goed Geregeld)

Met Roland is het fijn samenwerken. Met een korte briefing was het geleverde precies wat we voor ogen hadden. Hij schroomt niet om mee te denken en zijn eigen inbreng en ideeën kwamen goed van pas. Het was snel geregeld. Uitvoer zeker naar wens.

Edwin Affelen van (Albert Heijn Distributie centrum)

Roland heeft actief meegewerkt en meegedacht om voor Ahold breed dmv cartoons veiligheid en HACCP onder de aandacht te brengen. Door zijn creativiteit hebben wij ARBO en HACCP een cartoon gezicht gegeven de zogenaamde MO&JO. Door de jaren heen is dit verder uitgegroeid naar verschillende delen in de organisatie. Het is niet alleen voor bovenstaande doeleinde gebruikt maar ook voor andere ludieke acties. (Sinterklaasfeest, Kerst enz, enz).

Claudia Doorschodt (Uitgeverij de Stulp)

Creatieve geest, werkt snel.

Marjon Sjollema (Sjollema Sport)

Roland is fantastisch om mee samen te werken. Hij verwerkt veel humor is z'n werk en gaat tot het uiterste om het precies te maken zoals je het als klant graag wil hebben. Wij bevelen Roland bij iedereen van harte aan.